Tobago Cays

Vi sejlede direkte fra Bequia til Tobago Cays og selvfølgelig fulgtes vi med Vixen 🙂 Udover at det giver lidt tryghed at sejle flere både sammen, så hygger vi os også rigtig meget sammen, både børn og voksne. Turen var ikke særlig lang, og vejret var skønt – en god dag på vandet!

Vi fik lagt os til et par mooringe næsten på 1. række ud mod havet, og der gik ikke længe, før de første skildpadder svømmede forbi os i det fuldstændig fantastiske turkisklare vand. Det var helt vildt!

Alle var hurtige i vandet og børnene fik svømmet rundt med et par skildpadder, og der blev filmet og fotograferet.

Der var faktisk et afmærket skildpaddeområde inden ved en lille strand, hvor man kunne snorkle rundt. Men vi havde hørt fra andre sejlere, at der var sjældent nogle skildpadder indenfor området – de lå ude blandt bådene og kiggede – sikkert grinende – ind på os tossede turister, der valgte at svømme rundt og lede efter dem. Vi var dog derinde og snorkle lidt rundt, og der gik ikke mange minutter før børnene havde set en revhaj, flere rokker og diverse andre fine fisk. Men ingen skildpadder…. 😉

Vi valgte at blive 2 dage og bare nyde den fantastiske udsigt og svømme rundt. Der var også en lille ø, hvor man kunne slappe lidt af, gå en tur, og hvor der blev holdt barbecue om aftenen. Vi nåede aldrig at deltage i denne barbecue, da vi havde handlet VILDT ind på Bequia, og med de priser, så skulle det spises først. Men mon ikke der kommer et andet sted med samme tilbud?!

Tobago Cays lignede fuldstændig de billeder, som man ser i bøgerne – meget meget smukt og med mange skildpadder!

Phillip og Jacob var også ude og lege lidt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s