La Gomera

Vi havde glædet os til at komme til La Gomera, da det skulle være den mindst turistede ø af de Kanariske Øer.

Men faktisk hang vores besøg i en tynd tråd længe, da havnen desværre ikke havde plads til os. Vi ringede og skrev til dem næsten hver dag, så til sidst var det “hello, Mrs Freedom”, når jeg ringede op. Men det hjalp, og det lykkedes os at få en fin plads i havnen, San Sebastian, i 4 dage.
Efterhånden har vi faktisk lært, at det gælder om at ringe eller skrive flere gange til havnene, da de ikke er særlig strukturerede i deres uddeling af pladser – og de kan i hvert fald ikke pakke en havn….der kunne de godt lære noget af havnefogeden i Sixhaven, Amsterdam (eller måske havnefogeden i Ballen på Samsø), som virkelig kan pakke en havn, så der er plads til alle både.

Havnen lå midt i byen og tæt ved stranden, og regnvejret fulgte os stadig lidt, så faktisk kom vi slet ikke på noget sightseeing på øen. Når vejret var godt, gik vi på stranden, og når det regnede, hyggede vi på båden.

Den danske båd Vixen, som vi har fulgtes med flere gange, har familien Mia, Mads, Vigga og Albert ombord, og vi nyder alle hinandens selskab. Amalie sov hos Vigga en nat, og vi havde fornøjelsen af Albert her ombord.

Vi grillede, snorklede og spillede matador i 4 dage (næsten) – det var mega hyggeligt!! – og La Gomera står for os som et dejligt sted, hyggeligt og meget lokalt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s